Je bent hier:

GLADEN SQL 12 SUBWOOFER / OPRUIMING !!!

GLADEN SQL 12

SQL staat voor Sound Quality Loud, de SQL 12 klinkt namelijk erg goed en beschikt daarnaast over een behoorlijke dynamiekreserve. Dankzij de grote 4" aluminium spreekspoel verplaatst deze GLADEN woofer behoorlijk wat lucht!

Aluminium SPL frame 4” Spreekspoel Dual Oversized Nomex Spider Vastgenaaide Litzedraden Conus van geperst papier Dust Cap van glasvezel  SPL Frame & Oversized Spider

De SQL woofer is opgebouwd in een zogenaamd SPL frame. Deze beschikt over extreem grote koelopeningen voor de spreekspoel en maakt het gebruik van extra grote spiders mogelijk. Deze grote spiders zijn nodig om de grote lineaire excursie mogelijk te maken.

Pressed Paper Cone

De conus is het meest onderschatte onderdeel van een woofer. Deze moet bij voorkeur licht en stijf zijn, maar toch over voldoende demping beschikken om resonanties te voorkomen. De conus van de SQL 12 is gemaakt van bijzonder licht, geperst papier. Hierdoor is de bewegende massa (Mms) van de woofer lager als van vergelijkbare woofers. Het resultaat is een zeer dynamisch klinkende woofer met voldoende SPL reserves voor als het eens wat harder moet.

Vented XXL Magnet

De 4" aluminium spreekspoel maakt een behoorlijke belastbaarheid mogelijk, dit wordt nog versterkt door de grote koelopeningen in het frame en op de backplate van de magneet. Bovendien draagt de sterke magneet bij aan het hoge rendement van de woofer en de uitgewogen parameters die het dynamische klankkarakter van de SQL 12 mogelijk maken.

Diameter: 30 cm/ 12"
RMS Vermogen: 1100 Watt 
Impedantie: 4 Ohm 
Conus materiaal: Pressed Paper
Spreekspoel: 100 mm
Inbouwdiepte: 198 mm
3 jaar garantie

450,-
349,-