Je bent hier:

Mosconi HLA-SUM

Mosconi HLA-SUM
 
Steeds meer auto's hebben af fabriek een versterker ingebouwd. Vaak beschikken deze versterkers over zogenaamde aktieve filters, het geluid wordt al in de versterker gefilterd. Ondanks de aanwezige versterker is de geluidskwaliteit in deze auto's vaak niet toereiken en vraagt het systeem om een upgrade. In het geval van een aktief gefilterde OEM versterker kan dat erg lastig zijn, omdat er nergens een full range audiosignaal aanwezig is die als input kan dienen voor het nieuw in te bouwen systeem.

De Mosconi HLA-SUM is een vierkanaals High Level adapter met de mogelijkheid om van twee analoge, gefilterde signalen weer een High Level signaal te maken. Op deze manier kan men in auto's met een Bose, Logic7, Harman Kardon of Dynaudio systeem toch een hoogwaardige versterker inbouwen.

De HLA-SUM beschikt over 4 kanalen, dus twee stereo ingangen. Met de "Balance" regelaar kan de verhouding tussen de twee ingestuurde signalen worden aangepast om een optimale verhouding tussen de twee ingestuurde signalen te verkrijgen.

Symmetrische ingangen, hoge ruis onderdrukking Autosense functie met remote uitgang Ballast load om de diagnose van OEM radio's te omzeilen Balans regeling tussen input A & B Schakelaar for summing on/off Compacte aluminium behuizing Status LED 

High Level BTL & SE input
3.2 Vrms RCA output
< 0.8 mA Ruststroom (uitgeschakeld)
< 30 mA Stroomverbruik (ingeschakeld)
13 dB Signaalverzwakking (Input vs Output)
 

120,-