Je bent hier:

Alpine IVA-D511R

IVA-D511R - 1DIN MOBIEL MEDIASTATION

Breed touch control scherm met high-impact grapfische weergave maakt het vinden van uw muziek van je iPod of andere bronnen eenvoudig. Quick Search en Alphabet Search laat toe om dit nog sneller te doen en natuurlijk, zoals altijd, geniet je van Alpine’s policy dat voorrang geeft aan superieure geluidskwalitiet. Met digitale tijdcorrectie kunt u verschillen in luidsprekerafstanden compenseren zodat u alle kanalen tegelijkertijd hoort. U kunt het geluid ook aanpassen met een 7-bands grafische equalizer, een 5-bands parametrische equalizer en een hoogdoorlaatfilter. Maak van dit Mobiel Mediastation "het" item in het interieur van uw wagen.
Dit model met de nieuwste grafische interface van Alpine heeft alles wat u zich maar wensen kan.
  
 IVA-D511R - 1DIN MOBIEL MEDIASTATION
Breed touch control scherm met high-impact grapfische weergave maakt het vinden van uw muziek van je iPod of andere bronnen eenvoudig. Quick Search en Alphabet Search laat toe om dit nog sneller te doen en natuurlijk, zoals altijd, geniet je van Alpine’s policy dat voorrang geeft aan superieure geluidskwalitiet. Met digitale tijdcorrectie kunt u verschillen in luidsprekerafstanden compenseren zodat u alle kanalen tegelijkertijd hoort. U kunt het geluid ook aanpassen met een 7-bands grafische equalizer, een 5-bands parametrische equalizer en een hoogdoorlaatfilter. Maak van dit Mobiel Mediastation "het" item in het interieur van uw wagen.

 
Technologie 24-bit DAC met ultrahoge resolutie levert een uitzonderlijk soepele en accurate weergave van uw digitale bronnen.  Een 4 x 50W versterker is geïntegreerd in het product, waardoor een superieure geluidskwaliteit en voldoende ruimte voor dynamische geluidsweergave.
Volledig draadloze, handenvrije aansluiting tussen uw gsm die Bluetooth ondersteunt en een Alpine-head-unit.  Alpine is klaar voor iPod® / iPhone®. Neem uw favoriete muziekcollectie mee in de auto en beluister ze zoals u het wil - met een uitzonderlijke helderheid, groot dynamisch bereik en vol vermogen.
Alpine is klaar voor iPod®. Neem uw favoriete muziekcollectie mee in de auto en beluister ze zoals u het wil, zo zuiver en krachtig als maar kan. Sluit gewoon de KCE-422i aan op deze head-unit en het iPod®-plezier kan beginnen.  Met deze functie kunt u snel en eenvoudig de liedjes vinden die u zoekt, vooral op MP3/WMA-discs. Handig is onder meer het zoeken op trefwoord, artiest, album, liedje, map of afspeellijst.  Eens te meer een fantastische Alpine-technologie die de kwaliteit aanzienlijk verhoogt. Deze functie, waarmee diverse van onze head-units zijn uitgerust, biedt instelbare expansiestanden voor MP3, CD, DVD en FM die kwaliteitsverlies tijdens de opname of transmissie herstellen.  Nieuw, gecomprimeerd audioformaat biedt een tot nu toe ongekende klankkwaliteit bij een kleinere bestandsgrootte.  Met de MP3-compatibele head-units kunt u zelfgebrande CD's met MP3-tracks afspelen. U kunt 12 uur muziek op een enkele disc krijgen. Modellen met MediaXpander™ verbeteren de MPEG-compressie voor de optimale digitale kwaliteit die u verwacht.  Op apparaten die met dit kenmerk zijn uitgerust kunt u zelfgebrande CD's met Windows Media Audio-tracks afspelen. Met dit populaire compressieformaat kunt u een enorme hoeveelheid muziek opslaan op één CD. Modellen met MediaXpander™ verbeteren en herstellen het geluid tot de maximale kwaliteit.  This unit features a USB port to connect any USB mass-storage device.
Een USB-verlengkabel wordt meegeleverd om de connector te leiden naar een gunstige locatie, zoals het dashboardkastje of de middenconsole.
Het Ai-NET-systeem verbindt performante componenten via een snelle bus, wat zorgt voor een betere geluidskwaliteit en gebruiksgemak bij de bediening, en een gemakkelijkere upgrade van het systeem.  Dit kenmerk maakt het eenvoudiger dan ooit om 5.1-kanaals surroundgeluid te krijgen in uw auto. Bedien een van onze Ai-NET meerkanaals Theatre Amplifiers of geluidsprocessoren vanaf de aangesloten head-unit. Diverse menu’s worden weergegeven op het display en u kunt het geluid direct aanpassen vanaf uw normale luisterpositie.  Deze nieuwe meerkanaalsformaten (5.1 en 6.1) resulteren in een realistischer, getrouwer (tot 24-bit/192 kHz) en zuiverder geluid, waarbij elk instrument of elke stem zich in zijn eigen geluidsruimte bevindt.  Dolby Digital levert 5.1-meerkanaalsaudio van hoge kwaliteit voor de weergave van surroundgeluid in films en video's.  Dankzij deze speciale optische uitgang kunt u de audiodata in hun pure digitale vorm rechtstreeks overbrengen naar een Alpineprocessor en genieten van de rijke, dynamische klank van meerkanaalsmuziek.  Het DTS-formaat (Digital Theater Systems) levert 5.1 kanalen digitaal surroundgeluid van hoge kwaliteit. Hierdoor benaderen geluidstracks veel dichter de originele opname dan andere digitaal gecodeerde inhoud.  Met één druk op een toets kunt u wisselen tussen blauwe en amberkleurige paneelverlichting.  Met een druk op een toets kunt u wisselen tussen een groene en amberkleurige toetsverlichting.  Met de optionele PXA-H100 IMPRINT Sound Processor, kunt u automatisch herstellen van akoestische problemen in de auto, of gebruik de handmatige afstemmings controles om precies te corrigeren en te verbeteren van het geluid zelf. IMPRINT gebruikt MultEQ om akoestische problemen op te lossen en de ideale klankbeeld te bieden.
 Ultrageavanceerde digitale MultEQ-verwerkingstechnologie door Audyssey Labs.  Afstandsbediening inbegrepen/voorbereid voor afstandsbediening Deze kenmerkpictogrammen geven aan of de head-unit wordt geleverd met een afstandsbediening, dan wel voorbereid is voor een afstandsbediening.  De unit is geschikt voor afstandsbedieningssystemen op het stuurwiel. Dit betekent dat u de in de fabriek gemonteerde head-unit probleemloos kunt vervangen zonder dat u deze handige optie verliest. Available adaptors  Met deze displayfunctie kunt u menu’s kiezen en systeemparameters instellen door gewoon het scherm aan te raken.  You can use these outputs to connect Alpine amplifiers or powered subwoofers to build a 4 channel + subwoofer system or an active 2 channel + subwoofer system.
DIVX is a method to compress large video files into small but good quality files. Many videos which are available for download are in this format.
Het Radiodatasysteem ontvangt bijkomende informatie van FM-radiozenders zoals alternatieve frequenties en zendernamen.
 
Product InfoEenvoudige maar krachtige Navigatie Upgrade
De navigatiemodule NVE-M300P is compact en vereist alleen een stroom- en GPS antenneaansluiting, waardoor hij zeer eenvoudig te installeren is. De gemakkelijke bediening via het aanraakscherm geeft u toegang tot snelle, accurate navigatie en tal van geavanceerde functies zoals 3D-kaartweergave, automatisch zoomen, rijstrookbegeleiding en importeren van persoonlijke POI's.

Digital AM/FM Tuner biedt hogere prestaties
De nieuwe digitale AM/FM-tuner van Alpine kenmerkt zich door de uiterste precisie waarmee hij zenders vindt en vastlegt en staat garant voor een superieure geluidskwaliteit en een snellere afstemming..

De IVA-D511R en IVA-D511RB zijn IMPRINT Ready
Sluit de PXA-H100 aan die met zijn IMPRINT-geluidsverwerkingstechnologie de klank in uw auto automatisch afstelt op wedstrijdniveau. Voor handmatig afstellen kunt u de ingebouwde BassEngine Pro-functies gebruiken, waaronder MediaXpander, 5-bands parametrische EQ of 7-bands grafische EQ, 3-weg/2-weg scheidingsfilter, 6-kanaals digitale tijdcorrectie en subwoofer-faseselectie.
Upgrade met Parrot Bluetooth
Als u een Bluetooth-telefoon hebt, kunt u de KCE-400BT of KCE-250BT aan uw systeem toevoegen. Deze zijn compatibel met vele telefoons en maken handenvrije bediening, downloaden van het telefoonboek en A2DP AV streaming (KCE-400BT) mogelijk. Een extra voordeel zijn de updates van de Parrot-software voor nieuwere telefoons.

Handige USB-poort
Via de USB-poort kunt u uw USB-apparaat aansluiten en is uw muziek direct toegankelijk. Een USB-kabel is inbegrepen. Een leuke uitbreiding is mogelijk door gebruik te maken van de kabel KCU-451iV die het mogelijk maakt om uw iPod, iPhone aan te sluiten (videoweergave inbegrepen). En andere mogelijkheid is het aansluiten van de geavanceerde USB video-interface, KCE-635UB, voor het aansluiten van USB-sticks en harde schijven. De bediening gebeurd via Direct Touch.

MediaXpander, geluid in al zijn glorie
iPod en andere MP3-spelers klinken goed maar niet zo goed als het origineel. Dit komt omdat de gegevens gecomprimeerd zijn. Om de oorspronkelijke klank veel dichter te benaderen, ontwikkelde Alpine de MediaXpander. Hij verbetert het frequentiebereik daar waar het geluid gecomprimeerd is en herstelt aldus de oorspronkelijke levendigheid.
 
Eigenschappen SpecificatiesEIGENSCHAPPEN
Tuner
?Memory Presets: 6 zenders/band; FM-1, FM-2, FM-3, MW en LW
?Memory: Auto Memory
?Seek Mode: Local/DX Selection
RDS
?RDS Functie: TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT
Bluetooth®
?Parrot Bluetooth Ready
?Aansluiting: Alpine KCE-400BT of KCE-250BT vereist. Eigenschappen kunnen verschillen afhangende van de mobiele telefoon en service provider.
?Hands Free: handenvrij bellen
?Phone Book: Telefoonboekovername
?Streaming Music: Streaming Music Playback (enkel met KCE-400BT)
?Streaming Music Control: Streaming Music Control (enkel met KCE-400BT)
?Steering Wheel Remote Control Ready:Voorbereid voor stuurwielafstandsbediening.
Aansluiting voor iPod®
?Made for iPod
?Works with iPhone
?Type aansluiting: USB Aansluiting
?Aansluiting: iPod Adapter met Video (KCU-451iV vereist)
?M.I.X. (Shuffle) Mogelijkheden: Song, Albums, All
?Music Control: Song Up / Down for Playlist, Artist, Genre, Composer, Episode
?Video Playback
?Selectiemogelijkheden: Playlist, Artist, Album, Song, Podcast, Genre, Composer, Audiobook
?Percentage Search
?Alphabet Skip Functie
?Displayinformatie: Album Art, Song (Title, Album)
Disc Player
?Disc Type: CD / DVD Player
?Disc Playback Type: Type CD/CD-R/CD-RW/DVD-R/-RW/VR
?Compressed Media Playback: Divx/MP3/WMA/AAC Playback
?Burr-Brown DAC
?Zero data Mute
?Digital Servo
?Music Sensor Scan/Repeat
?Playback Controle: Play/Pause/Forward/Backward
?M.I.X. Mode: One (Folder) /All (Random Play) /Random (CD Only)
USB Media Connection
?USB Aansluiting: USB -kabel inbegrepen
?MP3/AAC/WMA weergave
?Banking: Max. 20 banks (20,000 liedjes)
?MTP Ready: zoek op: Album, Artist, Song,Playlist, Genre,Composer, Folder, File and Alphabet Skip
Geluidsinstellingen
?Subwoofer Level Aanpassing
?High Pass Filter aanpassing (Front/Rear)
?MultEQ Ready (PXA-H100 vereist)
?MediaXpander Feature (1, 2, 3, OFF )
?Aanpassing met tijdcorrectie
?5 Band Grafisch of 7 Band Parametrische Equalizer Feature
CD/DVD Changer Control
?M.I.X.: One/All (Shuffle)
?Multi-Changer Controle: Multi-Changer Controle, Changer CHA-S634 (met KCA-410C) ook mogelijk.
?Muziek Text Informatie: CD:Text Scroll Display, MP3:Text Information Display (ID3 Tag)
?Muziek Controle: Play/Pause/Forward/Backward
?Repeat: Song/Disc
Algemeen
?Power Output: 4 x 50W
?7” WVGA Touch Screen display
?Illumination Buttons: Dual Illumination (IVA-D511R: Groen/Amber, IVA-D511RB: Blauw/Rood)
?3 Pre Outs and 1 AV Output (2V)
?1 AV Input
?Voorbereid voor stuurwielafstandsbediening (Adapter vereist)
?DIN Trim Plate:
?Afneembaar front:
?Voorbereid voor afstandsbediening (Enkel Audio Control)
?Navi RGB Aansluiting
?CAMERA: Rear Camera aansluiting OFF/Direct/RCA
?Visual EQ: OFF(FLAT)/Night M./Soft/Sharp/Contrast/P-1/P-2
SPECIFICATIES
Max Power Output Ratings
?Max uitgangsvermogen: 4 x 50 W
FM Tuner
?Tuning Range: 87.5-108.0 MHz
?Mono Usable Sensitivity: 8.1 dBf (0.7μV/75ohms)
?50dB Quieting Sensitivity: 12 dBf (1.1μV/75 ohms)
?Alternate Channel Selectivity: 80.0 dB
?Signal-to-Noise (S/N) Ratio: 65.0 dB
?Stereo Separation: 35.0 dB
?Capture Ratio: 2.0 dB
MW Tuner
?Tuning Range: 531-1,602 kHz
?Usable Sensitivity (IEC Standard): 25.1/28.0 (μV/dB)
USB-Aansluiting
?USB Vereiste: 1.1/2.0
?Max. Verbruik: 500 mA
?USB Class: Mass Storage
?File System: FAT 12/16/32
?MP3 Decoding: MPEG-1/2 AUDIO Layer-3
?WMA Decoding: Windows Media™ Audio
?AAC Decoding: ACC-LC format ′′/m4a′′ file
?Aantal kanalen: 2-Channel (Stereo)
?Frequency Response: 5-20 k ±1 dB (FrequencyResponse kan verschillend zijn afhangende van de encoder software/bitrate)
?Total Harmonic Distortion: 0.008% (at 1 kHz)
?Dynamic Range: 95 dB (at 1 kHz)
?Signal-to-Noise Ratio: 105 dB
?Channel Separation: 85 dB (at 1 kHz)
Disc Player
?Frequency Response: 5-20 k ±1 dB
?Channel Separation (1kHz): 85dB
?Dynamic Range (1kHz): 95 dB
?Total Harmonic Distortion (THD): 0.008% (at 1 kHz)
?Wow & Flutter (%WRMS): B.M.L.
?Audio Signal-to-Noise (S/N): 105 dB
?Signal System: NTSC / PAL
?Horizontal Resolution: 500 lines or greater
?Video Output Level: 1Vp-p (75 ohms)
?Video Signal-to-Noise (S/N): DVD: 60 dB
Geluidsinstelling
?Subwoofer Level Adjustment: 0 tot 15 Stappen
?High Pass Filter: OFF/60/80/100Hz, -12dB/oct (Selecteerbaar) Individuele instelling zijn mogelijk voor Front / Rear
?MediaXpander Modes: CD, MP3, (Level 1, 2, 3, Off), DVD Video (Level 1, 2, Off), DVD Music (Level 1, Off)
?Tijdcorrectie: Tijdcorrectieaanpassing (L-F/R-F/L-R/R-R/L-SW/R-SW) 0.1 ms Stap
?Equalizer: 5 Band Parametrisch (63Hz - 17.5KHz, 1/3 oct. Stappen) Adjustable level: -6 to +6 dB Adjustable bandwidth: 1/2/3/4, of 7 Band Grafrische Aanpasbare output level: -6 to +6dB
Afstandsbediening
?Inbegrepen/Ready: Ready (Enkel Audio Controle)
?Model Number: RUE-4202
Afmetingen
?Din Size: 1DIN
?Afmeting Chassis (H x H x D) mm: 178 mm x 50 mm x 165 mm
?Afmeting front (H x H x D) mm: 170 mm x 34.83 mm x 25 mm
Algemeen
?Spanningsvereiste: 14.4 (11-16) V.DC
?Verbruik: 2 A
?Gebruikerstemperatuur (°C): 0°C tot +45°C
?Maximale hoekmotage: 30° van Horizontaal
?gewichht: 2.7 kg
Aanbevolen Accessories
?Navigatie Module NVE-M300P
?Geavanceerde USB Multimedia Interface KCE-635UB
?Bluetooth Interface KCE-400BT
?IMPRINT Audio Processor PXA-H100
?iPod kabel (Video inbegrepen) KCU-451iV
?Bluetooth Interface KCE-250BT
?Achteruitrijcamera HCE-C117D
?DVB-T Tuner TUE-T150DV
?DVB-T Tuner TUE-T200DVB
?Afstandsbediening RUE-4191

869,-